1.490 Ft

A lényeg
  • Érték: 3.000 Ft
  • Kedvezmény: 50%
  • A/5 méretű puzzle
  • Kiváló minőség
  • Saját fényképpel
  • Álló vagy fekvő is lehet
  • Országos házhoz szállítás kérhető!
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon 2 hónapig érvényes (eddig tudod felhasználni). FONTOS! Ha karácsonyra szeretnéd ajándékba adni, legkésőbb december 17-ig be kell fizetned és 18-ig le kell adnod a megrendelésedet a www.nyomasdbaby.hu oldalon. Tartalma: 1 db egyedi fényképpel ellátott, 80 db-ból álló puzzle A/5 (20x15 cm) méretben. A kupon megvásárlása után a terméket meg kell rendelned a www.nyomasdbaby.hu weboldalon a vásárlás menetét követve. Itt tudod majd a kuponkódodat, az átvétel módját és a szükséges személyes adataidat megadni. Ha a személyes átvételt választod, a terméket kizárólag 2013. december 23-án, 8:30-15:00 között tudod átvenni a Napi Tipp Kft. címén. Emellett lehetőséged van házhoz szállítással kérni a terméket, melynek költségét a szolgáltatónak kell fizetned. A puzzle-re kerülő saját fénykép feltöltésének lépéseit a rendelés utáni visszaigazoló e-mail tartalmazza. Internetes megrendelés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

NyomasdBaby.hu

Személyes átvétel:
(csak dec. 23-án,
8:30-15:00 között!)

Napi Tipp Kft.

1027 Budapest,
Kapás utca 11-15.,
BBC irodaház,
1. emelet

vagy

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS kérhető

Ha szeretnéd, hogy idén valami egyedi, ötletes és jópofa ajándék kerüljön a fa alá, akkor itt a remek lehetőség erre!

Ne tétovázz, hiszen az idő sürget, már csak alig pár nap van hátra karácsonyig! :-)

Nyilván neked is eleged van már abból, hogy állandóan csak valami tömeggyártott dolgot vagy kénytelen venni a boltból karácsonyra. Hiszen ebben semmi személyes, semmi egyedülálló nincs, ugyanilyen ajándéka lesz még a te egyik kedves ismerősödön kívül akár még milliónyi embernek a világon.

Ezért van az, hogy olyan sokáig szoktál válogatni, mert egyikre sem tudsz úgy nézni, mint a tökéletes meglepetésre. Noha roskadásig vannak a polcok mindenféle játékokkal, csecsebecsékkel, ajándéktárgyakkal, éppen a bőség zavara lehet az, ami miatt egyik sem nyeri el igazán a tetszésedet.

Pedig karácsonykor éppen az a lényeg, hogy igazán a kedvében járj a szeretteidnek, barátaidnak. Bizonyára őszinte örömöt szeretnél látni a szemükben akkor, amikor kibontják és megpillantják az ajándékukat.

Ehhez viszont az kell, hogy érezzék: nem csak egy nyűg volt számodra beszerezni a meglepetésüket, hanem komolyan foglalkoztál a dologgal. Igyekeztél mindent megtenni azért, hogy valami igazán egyedi, személyre szólót kapjanak, s ne csak a hipermarket egyik polcáról besöpört „jó lesz ez” jellegű ajándékot rejtsen a csomagolópapír.

Ha belegondolsz, ez igazából nem egy nagy elvárás: te is ilyesminek örülnél a legjobban. A dezodorra, tusfürdőre és más csicsás holmikra költött összeget hasznosabb dologra is el lehet költeni, és még csak nem is kell hozzá naphosszat törni a fejedet.

Ismerhetsz már minket annyira, hogy tudd: azért vagyunk, hogy segítsünk neked. S miért pont karácsonykor lenne ez másként? :-) Éppen ezért adunk most neked egy olyan tippet, ami garantáltan célba talál.

Ajándékozz egyedi fényképpel ellátott puzzle-t!

Egyedi, hiszen olyan fotó kerülhet a kirakós játékra, amilyet csak szeretnél. Válaszd ki az ajándékozottad kedvencnek tartott képét, legyen az például a nyaraláson készült, a gyermekét ábrázoló vagy a párjával közös.

Mindig örömmel fogja kézbe venni, hiszen ez egyben szól róla és neki. Ha eddig is odáig volt a puzzle-ökért, akkor ez a gyűjteménye dísze lesz. Ha pedig eddig még nem volt neki hasonló ajándéka, annál különlegesebbnek fogja tartani. :-)

Ennek a puzzle-nek a teljes felülete ellátható az általad kiválasztott fényképpel. A/5-es, azaz kb. 20 x 15 cm-es méretben készül el, a fehér színű darabkákra pedig kiválóan lehet nyomtatni: a színek élénkek és tartósak lesznek.

Ennek érdekében elkészítéskor egy speciális eljárást, az úgynevezett szublimálást alkalmazzák, hogy minél tartósabb legyen az ajándéktárgyra nyomtatott fotó. A fénykép lehet álló vagy fekvő tájolású egyaránt.

Kihívásban sem lesz hiány, a teljes kép kirakásához ugyanis 80 darab puzzle-t kell megfelelő módon összeilleszteni. Kiváló időtöltést és kellemes kikapcsolódást jelent egyszerre, akár egyedül, akár pedig társaságban kerül elő.

Minőségi, ötletes, egyedi, jópofa és tartós: kell ennél több az ideális meglepetéshez? :-)
A fényképes puzzle minden korosztály számára tökéletes ajándék!

Kattints a „Kérek egyet!” gombra, és már csak a csomagolópapírra kell, hogy gondod legyen. ;-)

Szívesen ajándékoznál nagyobb puzzle-t, melynek kirakásakor az egész család összedughatja a fejét, vagy ami szeretteid falát díszítheti majd? :) Nézd meg A/4-as egyedi fényképes puzzle ajánlatunkat, melyet ide kattintva érhetsz el.

A kupon tartalma:
1 db egyedi fényképpel ellátott, 80 darabból álló puzzle A/5 (20x15 cm) méretben

Ha karácsonyra szeretnéd ajándékba adni a terméket, legkésőbb december 17-ig be kell fizetned és 18-ig le kell adnod a megrendelésedet a www.nyomasdbaby.hu oldalon.

Tehát hiába ütöd le a kupont, ha azt legkésőbb 2013. december 17-ig nem fizeted ki, és 18-ig nem adod le a megrendelésedet, akkor karácsony előtt nem fogod kézhez kapni ezt a különleges ajándékot!

A puzzle-re kerülő saját fénykép feltöltésének lépéseit a szolgáltató weboldalán történő megrendelés utáni visszaigazoló e-mail tartalmazza.

A terméket személyesen kizárólag 2013. december 23-án, 8:30-15:00 között tudod átvenni a Napi Tipp Kft. címén.

Emellett lehetőséged van házhoz szállítással kérni a terméket, melynek költségét a szolgáltatónak kell fizetned.

A kupon érvényességi dátuma az a nap, ameddig fel tudod haszálni a kuponodat.

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0