3.360 Ft

A lényeg
  • Limitált! 6 maradt!
  • Érték: 14.000 Ft
  • Kedvezmény: 76%
  • Feszes arcbőr
  • Ránctalanító kezelés
  • Frissítő masszázs
  • Megújult szemkörnyék
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon 3 hónapig érvényes (eddig tudsz időpontot egyeztetni). Tartalma: 2 alkalmas arcvasalás csomag szemkörnyékápolással (alkalmanként max. 45 perc). Alkalmanként: Arctisztítás + Szükség esetén arcradírozás + Választott hatóanyag bevitele UH-val és rádiófrekvenciával (a hatóanyag lehet pl. Hyaluronsav, Kollagén) + Szemkörnyékápolás + Arcmasszázs. Telefonos egyeztetés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

Fitt-flabox Stúdió

1077 Budapest,
Izabella utca 71.

+36 (30) 667 09 92

Idén hoztuk el Nektek először, de egyből megnőtt az érdeklődés iránta!

És ennek köszönhetően most ismét részt vehettek egy 2 alkalmas ránctalanító arcvasaláson, amit szemkörnyékápolással és arcmasszírozással egészítettünk ki!

Bár az arcvasalásról, mint kezelésről joggal juthat eszedbe az otthoni lassú és fárasztó tevékenység, viszont az elnevezés pontosan kifejezi a hatását: kisimítja a bőrt!

Mint a nevében is benne van ez az arc kontakt kezelésére szolgáló eljárás, ahol elsősorban a nagy molekulájú kozmetikai készítmények intenzívebb bőrbejutását célozzák, a meleg egyéb jótékony hatása mellett.
Felmelegíti a bőr szöveteit, elősegíti a verejték és a faggyú kiürülését, elősegíti a pórusok kitágulását, ezáltal a tápanyag-felszívódását.

Az az ultrahang mellett a rádiófrekvenciát is több éve használják kozmetikai célokra is: a bőr frissítésére és energetizálására. A kezelés során az elektromos töltések mindig ugyanabban az irányban, de változó feszültséggel áramlanak, így a pozitív és negatív töltésű részecskék képesek a bőr mélytisztítására és táplálására.
A negatív részecskék felszabadítják és meggyorsítják a szennyeződések szállítását, a pozitívak pedig ezen mérgezőanyagok eltávolítását.

A tisztításon és tápláláson túl, az áram stimulálja az arc izmait, amelyek így kisimulnak, a ráncok pedig halványabbá válnak. Relaxálja az idegvégződéseket, ezáltal nyugtat, lazít ez a kellemes kezelés.
Gyönyörű, feszes élettel teli bőrkép az eredmény, köszönhető a bevitt hyaluronsavnak.

De mi is az a hyaluronsav és miért olyan fontos?
Ez szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv, így a bőr rugalmasságát és feszességét.

A hyaluronsavas vagy kollagénes arcvasalás garantáltan fájdalommentes, emellett alig ¾ órát vesz igénybe és rendkívül hatékony.
- nem okoz irritációt
- kellemes érzést nyújt
- nincsenek káros mellékhatásai!

A bőrfiatalításon, bőrfeszesítésen túl méregteleníti az arcbőr mély rétegeit.

Az arcvasalás pontos hatásai:
- puhít, rugalmassá teszi a bőrt
- segíti a felszívódást
- fokozza az anyagcserét
- nyugtató hatással van a szervezetre
- fájdalomcsillapító hatású

És miután arcbőröd a kezelés után teljesen felfrissült és megújult a kezelést záró arcmasszázstól is, a szemeidet, illetve azok megfáradt környékét is gondozásba veszik egy ránctalanító, bőrfiatalító szemkörnyékápolással!

Szépülj, újulj, tagadj le éveket! :-)

A kupon tartalma:
2 alkalmas arcvasalás csomag szemkörnyékápolással (2* max. 45 perc).

1. alkalom: (max. 45 perc)
Arctisztítás
Arcradírozás (szükség esetén)
Választott hatóanyag bevitele ultrahanggal és rádiófrekvenciával (a hatóanyag a vendég bőrétől függ, lehet pl. Hyaluronsav, kollagén)
Szemkörnyékápolás
Arcmasszázs

2. alkalom: (max. 45 perc)
Arctisztítás
Arcradírozás (szükség esetén)
Választott hatóanyag bevitele ultrahanggal és rádiófrekvenciával (a hatóanyag a vendég bőrétől függ, lehet pl. Hyaluronsav, kollagén)
Szemkörnyékápolás
Arcmasszázs

Mivel korlátozott kuponvásárlási lehetőségről van szó, ezért a foglalásokat nem a "leütések", hanem az ellenértékek Napi Tipp számlájára történő beérkezéseinek sorrendjében tudjuk teljesíteni. Úgyhogy ne késlekedjetek a fizetéssel! :-)
Fizetni átutalással, vagy PayPallal vagy bankkártyával tudsz, más egyébbel nem!

A kupon érvényességi dátuma az a nap, ameddig időpontot tudsz egyeztetni a szolgáltatóval.

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0