2.890 Ft

A lényeg
 • Limitált! 56 maradt!
 • Érték: 8.000 Ft
 • Kedvezmény: 64%
 • Tűmentes
 • Fájdalommentes
 • Komplett vizsgálat
 • Hatékony megelőzés
 • Modern technológia
 • Gyerekeknek is!
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon 2012. május 19-ig érvényes, és egy elektroakupunktúrás allergia és ételérzékenység (400 féle összetevőre, benne 120- féle ételre) vizsgálatra vonatkozik. Telefonos egyeztetés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

Forma stúdió
1143 Budapest,
Stefánia u.81.
fsz.2.

Tavasszal virágra, nyáron fűre, ősszel macskára, télen porra. Mi az?
Úgy, bizony. Az allergia.

Ez a népbetegség a modern életvitel egyik súlyos mellékhatása; leginkább a különféle adalékanyagoknak, szálló por magas koncentrációjának, az allergéneknek köszönhetjük, de genetikai adottságtól is függ.
Nem véletlenül használtam a "népbetegség" kifejezést: az allergia és az ételérzékenység a lakosságnak nem kevesebb mint a felét érinti!

Némely fajtája egyértelmű; ha takarítás, macskasimogatás vagy egy virágos réten történő kirándulás közben tör ránk a prüszkölés, nem nehéz megtalálni az összefüggést.
De ez csak a jéghegy csúcsa.
És mint minden jéghegynél, az igazán veszélyes rész itt is láthatatlan.

Ilyen például az ételallergia, mely nem keverendő össze az ételérzékenységgel. Utóbbiról akkor beszélünk, ha egy összetevővel nem vagyunk "kompatibilisek", nem tudjuk megemészteni, ezért a szervezet rosszul reagál rá – hasi fájdalmakkal, kiütésekkel, émelygéssel, hasmenéssel. Az allergia következményei azonban sokkal súlyosabbak: akár halálhoz is vezethetnek! Jelei hasonlóak lehetnek az ételérzékenységhez, ezért sokszor igen nehéz megállapítani, mi is áll egy tünet hátterében...

Egészséged, sőt, túlélésed érdekében tanácsos figyelni a következő jeleket:

 • Tüsszögés
 • Könnyezés
 • Torokkaparás
 • Állandó orrfújás
 • Kiütések
 • Viszkető érzés
 • Nehéz légzés
 • Emésztési problémák
 • Bizonytalanság-érzés

Bizony, ezek a tünetek valamilyen allergiára utalhatnak!
Ilyenkor két dolgot tehetsz: felkeresel egy hagyományos orvost, aki az ilyenkor szokásos "kaparós" teszttel elvégez rajtad egy allergiavizsgálatot. Ez úgy néz ki, hogy a bőrödre különböző allergén anyagokat cseppentenek, majd egy vékony pengével vagy tűvel megkapirgásszák, hogy az anyagok bejussanak a szervezetedbe. Pár perc múlva megnézi, melyik mennyire pirosodott be, és ebből vonják le a következtetéseket. Eközben az allergének vígan garázdálkodnak a szervezetedben, amitől iszonyatosan viszket a karod!

Vagy ehelyett választhatsz egy fájdalommentes, non-invazív (vagyis semmilyen beavatkozással nem járó) eljárást, az elektroakupunktúrát. Nevével ellentétben itt még tűvel sem érnek hozzád, az eljárás során csupán egy tompa hegyű, toll-szerű eszközt használnak.
Itt ráadásul a bőrfelületed nagysága nem szab gátat a tesztelhető anyagok számának, így 400 különféle allergénre, ezen belül pedig 120 -féle ételre tudnak vizsgálni! Ebben benne vannak a gabonafélék, tejtermékek, húsok, halak, olajok, zöldségfélék, édességek, gyümölcsfélék... ugyanakkor nem hiányoznak a tartósítószerek, pollenek, állati anyagok,  tisztítószerek, textíliák, fémek, penészgombák, és a candida gomba vizsgálatai sem. Vagyis nyugodtan nevezhetjük teljes körűnek az eljárást!
Sőt, ennek a modern orvostechnológiai találmánynak a segítségével megállapítható a szervezet méregterhelése is és a különböző betegségek megelőzése is lehetségessé válik.

Az elektroakupunktúra hatékonyságát annak köszönheti, hogy a szervezetnek is van egy saját elektromossága, a bevitt anyagok pedig mind-mind elváltozásokat okoznak ebben az elektromosságban. Ezek az elváltozások a kínai orvoslás által már nagyon régóta ismert akupunktúrás pontokon azonnal mérhetőek, így az egész vizsgálat nem tart tovább 20-30 percnél.

Mivel fájdalommentes, egyszerű vizsgálatról van szó, 15 hónapos kortól akár már pici babák tesztelésére is alkalmas – feltéve, ha kibír húsz percet nyugton. :-)

Ha pedig végre kiderítetted, mi okozza kellemetlen tüneteidet, már csak egy lépés megelőzni a komolyabb panaszokat és elkerülni a gonosz allergéneket. :-)
De természetesen a szakemberektől is kapsz segítséget, tanácsokat, hogyan vértezd fel magad a környezet ártó hatásaival szemben.

Jó egészséget kívánunk!

Kupon tartalma:
Elektroakupunktúrás allergia és ételérzékenység vizsgálat (kb. 20-30 perc)

Mivel korlátozott kuponvásárlási lehetőségről van szó, ezért a foglalásokat nem a "leütések", hanem az ellenértékek Napi Tipp számlájára történő beérkezéseinek sorrendjében tudjuk teljesíteni. Úgyhogy ne késlekedjetek a fizetéssel! :-)
Fizetni átutalással, vagy PayPallal vagy bankkártyával tudsz, más egyébbel nem!

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0