2.490 Ft

A lényeg
  • Érték: 7.500 Ft
  • Kedvezmény: 67%
  • Alakformáló
  • Könnyed
  • Kímélő
  • Ultrahatékony
  • Sztármegoldás
  • Egészségmegőrzés
  • Feszesítés
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon 2011. december 31-ig érvényes, egy 5 alkalmas Flabelos bérletre vonatkozik a belvárosban! Telefonos egyeztetés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

Jade Magic Fogyasztó Studió
1063 Budapest,
Szív u. 28.
(Aradi u. felőli bejárat)

A legtöbben nem napi 8 órát dolgozunk, hanem sokkal többet, ha a munkaidőnkhöz hozzá számítjuk a házi munkát, a gyerkőcökért való szaladgálást, a bevásárlást és a főzőcskézést.
Ennek következtében azt vesszük észre, hogy úgy telt el a nap, hogy csak 5 percünk maradt önmagunkra a zuhany alatt, aztán alvás, és újra "csörög" az újabb hétköznap.

Ez még huszonévesen nem is nagyon zavar minket, hiszen ilyenkor még nem hagyja rajtunk látványosan a nyomait a fáradtság, és még nem feltétlenül látszik meg a testedzés hiánya sem. Persze ez már fiatalon is elsősorban alkat és életmód kérdése.

Harminchoz közeledve azonban, és még azon is túl, úgy pakolódnak ránk a kilók, mint ahogy a por megül a polcokon, amikor nincs időnk takarítani. És ez bizony aggasztó!

Ha te is rosszul érzed magad a bőrödben...
Ha zavar, hogy szépen lassan "elfolyik" az alakod...
Ha szeretnéd, ha plusz idő és energia befektetése nélkül csökkenne a súlyod, feszesedne az alakod... És, ugye, ki ne szeretné? ;-)

Akkor a Flabélost pont Neked találták ki!
Mai tippünk révén egy olyan 5 alkalmas Flabélos bérletet tudhatsz a magadénak, amiből már egy alkalom is csodákra képes! :-)

A sztárok és a médiaszemélyiségek körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő testedző, alakformáló és fogyasztó "edzés" egyik különlegessége az, hogy nagyon rövid idő alatt, nagyon sokat tesz a testedért.

A Flabélos egy professzionális technikán alapuló teljes testvibrációs tréningpad és mozgásterápiás alakformáló készülék. 10 perc flabélos olyan hatással bír, mint 45-50 percnyi edzőtermi munka.
És, ami a legcsúcsszuperebb, hogy mindez izzadság és megerőltetés nélkül!

Most talán hitetlenkedsz, de számomra már bizonyított a módszer és nem vagyok ezzel egyedül.

Nagyon egyszerű a flabélos "titok": Ez a szerkezet, egy billegő, mozgó pad, ami folyamatos egyensúlyvesztést okoz, így az agy ingereket küld valamennyi izomnak a testben, hogy korrigálja az egyensúlyi állapotot, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".
Ez jelentős izommunkát, 10-60 izom-összehúzódást jelent. Ez edzőtermi körülmények között "kiakasztaná" a szíved. Az enyémet mindenképp. :-)

A flabélos-szal azonban "meg se kottyan". Ez a módszer nem terheli sem az ízületeket, sem a szívet, ennél fogva nem fáraszt el és nem izzaszt meg, az eredmény viszont magáért beszél! Hát nem óriási? :-)

Nem véletlen, hogy a "lusták tornájának" nevezik. 5 alkalmas flabélos bérlettel leszámolhatsz a felesleges kilóiddal, miközben a bőröd is feszesedik, és nem "mosódnak el" a tested kontúrjai sem. Mindezt úgy, hogy meg sem érzed, és az idődet sem rabolja.
10 perceket meg igazán szánhatsz magadra, nem igaz? Ennyire legyél önző, hiszen Neked is csak egy tested van! Becsüld meg, garantáltan meghálálja! ;-)

A flabélostól nemcsak csinosabb, karcsúbb, feszesebb és izmosabb leszel, de élettanilag is jól hat a szervezetedre és az immunrendszeredre, mivel növeli az izmok munkabírását, javítja az anyagcserét, serkenti a zsírégetést, a vérkeringést, megállítja a csonttömegvesztést, amit főleg a mozgás hiánya idéz elő. :-)

Idősebbeknek is nagyon ajánlott, mivel az egyensúlyérzéket is hatékonyan fejleszti, valamint csökkenti a derékfájást is. Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek rehabilitációját is.

Sőt cukorbetegek számára kifejezetten jótékony hatással bír, mert rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint.
Általánosságban véve megnöveli a vér oxigén szintjét, javítja a koncentrációt és a jó közérzetért is sokat tesz. Szóval egy egészségbomba és szépészeti szenzáció egyben! :-)

A flabélos a cellulitis elleni küzdelemben is hatékony segítőtárs, ezenkívül kisimítja a vonásokat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.
Én tapsikoltam örömömben, amikor rájöttem, hogy létezik olyan "sport", ami a munka és magánélet mellett még belefér a napjaimba, arról meg álmodni sem mertem, hogy ez valóban ilyen klassz, mindaddig, amíg meg nem tapasztaltam! :-)

És az is nagyon klassz, hogy a Jade Magic Fogyasztó Studióban a flabélos használatához, tréneri segítséget is kapsz. A szakember segít neked abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb  testpozíciót, mely révén onnan tűnhetnek el a kilók, és ott erősödhetsz ahol Te szükségesnek érzed!
És a legjobb, hogy a belvárosban található Fogyasztó Stúdió reggel nyolctól este nyolcig vár Téged, azaz munka előtt vagy munka után is mehetsz, ahogy Neked tetszik!

Itt az ideje, hogy kicsit úgy élj és edz Te is, mint a sztárok!

Kupon tartalma:
1. alkalom: Flabélos edzés. (10 perc)
2. alkalom: Flabélos edzés. (10 perc)
3. alkalom: Flabélos edzés. (10 perc)
4. alkalom: Flabélos edzés. (10 perc)
5. alkalom: Flabélos edzés. (10 perc)

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0