29.990 Ft

A lényeg
  • Limitált! 14 maradt!
  • Érték: 81.000 Ft
  • Kedvezmény: 63%
  • Olasz Riviéra
  • Nyugtató kikapcsolódás
  • Tágas, modern lakókocsi
  • Tengerpart melletti kemping
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon felhasználható: április 27 - május 3.; május 3 - 9.; május 9 - 15.; május 15 - 21.; május 21 - 27.; május 27 - június 2.; június 2 - 8.; június 8 - 14.; szeptember 6 - 12.; szeptember 12 - 18. között a szabad helyek függvényében (ezekre az időszakokra tudsz szállást foglalni). Tartalma: 1 db lakókocsi bérleti díj (5 fős) 7 nap / 6 éj / 4 fő részére + áram- és gázhasználatot (4 égős gáztűzhellyel) + 1 db autó parkolását a lakókocsi mellett + a kemping vizesblokkjának használatát. Esetleges 5. személy után távozáskor személydíjat kell fizetni, kb. 4,50 - 8,95 EUR/ éj/ fő (pontos ár a kemping honlapján, 2 éves kor alatt ingyenes). Az olasz kempingben nem kell kurtaxát (üdülőhelyi díjat) fizetni, azaz további költség nem terheli a lakókocsi bérlőjét! Telefonos egyeztetés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

Mare Pineta**** Kemping

Olaszország,
Lido degli Estensi üdülőfalu
Mare Pineta**** kemping

Balogh Attila
+36 (30) 544 15 49
Barsi Gábor
+36 (70) 772 08 97

GPS koordináták:
N 44°39’21”050 – E 12°14’43”.200

Hidd el, mi pontosan tudjuk, mi kell Neked! :-)

Például egy valódi, laza kikapcsolódás, egy egész hetes nyaralás, mondjuk Olaszországban, a tengerpart mellett a családdal vagy a haverokkal, egy modern, felszerelt saját lakókocsiban.

Na? ;-)

És valóban, a mai tippünkkel ugyanis 7 napot, 6 éjszakát tölthettek el négyen az olaszországi Mare Pineta négycsillagos kempingjében, igazi modern, felszerelt, telepített lakókocsiban, rendezett, csodaszép, tiszta tengerparti kempingben a környékbeli látnivalókat pedig gyalog, vagy akár biciklivel is felfedezhetitek!

Nemrég a Nap kidugta az első sugarát a felhők mögül, és egy kicsit enyhülni kezdett az idő... Máris megfordult a fejedben a nyaralás gondolata, igaz? Hiszen hirtelen hihetővé válik, hogy hamarosan itt van. :-)

Ne is késlekedj, mert limitált ajánlatról van szó! Ha tényleg egy csodás helyen akarsz eltölteni egy egész hetet az olasz tengerparton, mégpedig egy minden jóval felszerelt lakókocsiban, akkor pont Neked hoztuk el ezt a tippet!

Velencétől 100 km-re délre és Ravenna előtt 20 km-re, az olasz Riviérán vár Téged, Titeket Mare Pineta négycsillagos kempingje!
Akár öt személy elszállásolására kialakított lakókocsik két franciaággyal, fedett előtérrel, rendes négyrózsás gáztűzhellyel várnak!
A kemping maga közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, illetve az üdülővároska sétálóutcája pár perc gyaloglással gond nélkül elérhető!

Élvezzétek az olasz Riviéra jótékony hatásait, a tenger hullámainak masszírozását, a hatalmas fenyőfák hűsét, csak egy kis séta a Pineta erdőben, és máris megérkeztek a gyönyörű aranyszínű homokos tengerpartra, ahol napozás közben elmerülhettek egy jó kis könyvben, vagy csak éppen süttethetitek magatokat a napon.

Akik mozgalmasabb időtöltésre vágynak, kifáraszthatják magukat egy kellemes úszással vagy a vízi és tengerparti sportok egyikével. Kipróbálhatjátok a szörföt, vízibiciklit, lehetőség van egy jó strandröplabda meccsre, focira, asztaliteniszre is.
Végül a nap befejezéseként beülhettek a kemping éttermébe, és megkóstolhatjátok a világszerte híres olasz pizzát és tésztákat!

Ebben az igazán modern luxuskempingben még a következőket találod:
-
medence
- étterem
- pizzéria
- snack bár
- újságos
- játszótér
- sportlétesítmények
- privát strand
- szörfsuli
- fitness center
- szolárium
- hidromasszázs
- iszap kezelés
- szauna
- orvosi rendelő

A közelben pedig elérheted:
- nyilvános telefonokat
- benzinkutat
- biciklikölcsönzőt
- teniszpályát
- minigolf pályát
- lovaglópályát

Nem érdemes gondolkodnod, hisz az ajánlatunk limitált!
Bátran hívd a fenti számokon Balogh Attilát és Barsi Gábort, ők készséggel állnak a rendelkezésedre! :-)

Szedd össze a cókmókodat, csomagold össze a családot vagy a haverokat, és irány az olasz Riviéra!

A kupon tartalma:
4 fő részére, 7 nap / 6 éjszakára szállás Olaszországban, a Mare Pineta**** kempingben, telepített lakókocsiban.

Az ár tartalmazza:
- a felszerelt lakókocsi bérleti díját (beleértve 4 fő szállásdíját is)
- áram és gázhasználatot, 4 égős gáztűzhelyt
- 1 db autó parkolását a lakókocsi mellett
- a kemping vizesblokkjának használatát

Az utazást egyénileg kell megoldani.

A lakókocsik öt személyesek.
Amennyiben 4-nél több személy veszi igénybe a lakókocsit, abban az esetben az 5. személy után távozáskor a kemping recepcióján személydíjat kell fizetni. Ennek összege időszaktól és a személy korától függően 4,50 és 8,95 EUR/ éj/ fő között változik, illetve 2 éves kor alatt ingyenes. A pontos árat a www.campingmarepineta.com honlapon tekintheted meg.

Az olasz kempingben nem kell kurtaxát (üdülőhelyi díjat) fizetni, azaz további költség nem terheli a lakókocsi bérlőjét.

A kupon felhasználható: április 27 - május 3.; május 3 - 9.; május 9 - 15.; május 15 - 21.; május 21 - 27.; május 27 - június 2.; június 2 - 8.; június 8 - 14.; szeptember 6 - 12.; szeptember 12 - 18. között, a szabad helyek függvényében.

A kemping GPS koordinátái: N 44°39’21’’050 – E 12°14’43’’.200

Mivel korlátozott kuponvásárlási lehetőségről van szó, ezért a foglalásokat nem a "leütések", hanem az ellenértékek Napi Tipp számlájára történő beérkezéseinek sorrendjében tudjuk teljesíteni. Úgyhogy ne késlekedjetek a fizetéssel! :-)

Fizetni átutalással, vagy PayPallal vagy bankkártyával tudsz, más egyébbel nem!

Mielőtt megvásárolod a kupont, hívd a szolgáltatót a megadott számokon, hogy az általad kívánt időpontban van-e szabad lakókocsijuk. A turnusok beosztása miatt a feltüntetett dátumok módosítására nincs lehetőség.

A szállást, illetve a kupon további szolgáltatásait a kupon érvényességi dátumáig tudod igénybe venni.

A kupon érvényességi dátuma az a nap, ameddig fel tudod használni a kuponodat.

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0