3.490 Ft

A lényeg
 • Érték: 18.900 Ft
 • Kedvezmény: 82%
 • Azonnali eredmény
 • Tartós hatás
 • Fájdalom- és tűszúrásmentes
 • Látványos fiatalodás
Részletek a mai tippről

"Kisbetűs" rész
A kupon 3 hónapig érvényes (eddig tudsz időpontot egyeztetni). Tartalma: 1 alkalom botox maszkos arckezelés (30-40 perc, a bőr állapotának megfelelően. Pontos tartalma: Letisztítás + A pórusok megnyitása (a hatóanyagok jobb befogadására) + Csigaház őrleményes peeling + Kollagénes masszázs (a hatóanyag bőrszövet mélyére juttatása) + Botox maszk (botox hatás tű nélkül felszívódással). Nincs semmilyen gépi kezelés, hogy azok bőrét is ápolhassák, akinél a gépi kezelésen ellenjavalltak. Telefonos egyeztetés szükséges! Olvasd el az általános kisbetűs leírást

Ha szeretnél naponta új tippet kapni 50-92% kedvezménnyel, add meg az email címedet, válaszd ki a városodat, és kattints a gombra.

Szépítő Műhely

1064 Budapest, 
Izabella u. 74.

+36 (30) 236 79 92

Ne hagyd ki a kivételes lehetőséget és igényeld mielőbb a szolgáltató "Lux Lash szálas műszempilla felhelyezés" limitált ajánlatát is, a nálunk megszokott hatalmas kedvezménnyel, amelyet ide kattintva érhetsz el!

Kedves Napi Tippes látogatónk!

Sikerült elhozni a BOTOX hatásával vetekedő, azonnal ható és látványos arckezelést!

Ezzel a módszerrel már valóban egyetlen alkalommal látványos eredményt lehet elérni a ránctalanítás terén!

Itt a lehetőség, hogy visszafordítsd az idő kerekét!

Az arcon a kor előrehaladtával a ráncok kialakulását részben a bőr rugalmas rostjainak csökkenése, és a bőr alatti kötőszövet, zsírszövet petyhüdtsége okozza.
A mély, úgynevezett dinamikus ráncokat viszont az arcbőrhöz tapadó mimikai izmok hozzák létre. 
Ezek a mimikai izmok mindig ugyanott gyűrik meg bőrt, és idővel mély karakter ráncokat alakítanak ki az arcon: ilyenek a homlok barázdák, a szem körül a szarkalábak és a száj körüli ráncok is.

Ennek most megálljt parancsolunk a BOTOX-maszkkal!

A tartós és látványos kisimítása és eltüntetése érdekében első lépésként egy finom letisztítást fogsz kapni, hisz az arcbőr van leginkább kitéve a környezeti károsító hatások, a szél- a hőmérséklet-változás valamint a nyári napsugárzás öregítő hatásának.

A tisztítást a pórusok megnyitása fog következik, hogy a hatóanyagok jobb befogadására ösztönözze majd a felfrissült, megtisztult bőrödet.
Felpezsdülnek a sejtek, megtisztulnak és kinyílnak a pórusok!

Ez után jöhet majd a csigaház őrleményes peelling a felső hámréteg eltávolításáért, amelynek hatására azonnal érezni fogod, hogy a bőröd felfrissül.

A teljes tisztítás után fog következni a finom kézi kollagénes masszázs!
Percek alatt helyreáll a bőröd mélyebb rétegeiben is a nedvességtartalom, így már szabad az út a teljes ránctalanítás felé, amiről a kollagén hatóanyaga fog gondoskodni.
Ettől válik ugyanis sugárzóan gyönyörűvé és hihetetlenül feszessé az arcod: ez az anyag a ráncaid feltöltéséért és a bőröd feszesebbé tételéért és a hidratációért felel.

És végül a különleges BOTOX-maszk!

Ez a maszk nagyon magas koncentrációban tartalmaz kollagént és hyauronsavat, melyek az egészséges bőr összetevői. 
Így a pótlásuk látványos eredményt hoz egyetlen kezeléssel is.

Meggátolja a függőleges és vízszintes homlokráncokat, a szem körüli szarkalábak, illetve a száj körüli ráncok megjelenését.

Fontos tudnod, hogy a kezelés gépi beavatkozást nem tartalmaz, hogy azok bőrét is ápolhassák, akinél a gépi kezelésen ellenjavalltak.

Az egy alkalom alatt éveket fog pördülni visszafelé az idő kereke, és ezt nemcsak Te fogod látni, - nem győzöd majd begyűjteni a dicsérő szavakat. :-)

Ne feledd, hogy most lehetőséged van igénybe venni a szolgáltató kihagyhatatlan ajánlatát is, amely egy "Lux Lash szálas műszempilla felhelyezés"-t tartalmaz és ide kattintva érhető el.

A kupon tartalma:
1 alkalom botox maszkos arckezelés (30-40 perc, a bőr állapotának megfelelően):

 • Letisztítás
 • A pórusok megnyitása (a hatóanyagok jobb befogadására)
 • Csigaház őrleményes peeling
 • Kollagénes masszázs (a hatóanyag bőrszövet mélyére juttatása)
 • Botox maszk (botox hatás tű nélkül felszívódással)

Nincs semmilyen gépi kezelés, hogy azok bőrét is ápolhassák, akinél a gépi kezelésen ellenjavalltak.

A kupon érvényességi dátuma az a nap, ameddig időpont tudsz egyeztetni a szolgáltatóval.

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0

Vissza a mai tipphez

Hátra lévő idő a tipp lejáratáig
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
mp
0
0